Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στον δημοσιογράφο Γιάννη Καμπουράκη.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στον Γιώργο Αυτιά. Μίλησε για το ασφαλιστικό, την εισφοροδιαφυγή, τη φοροδιαφυγή, τα προνοιακά επιδόματα που δίδονταν σε μη δικαιούχους, τους μηχανισμούς που εμπόδιζαν τη χρηστή λειτουργία του δημόσιου τομέα, την αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δημόσιο και απάντησε στις επιφυλάξεις για μη αντικειμενική κρίση τους, αναφερόμενος στο Εποπτικό Συμβούλιο Αξιολόγησης που ελέγχει τους κρίνοντες για την πρότασή τους. Είπε ακόμη τους λόγους που ο Έλληνας πολίτης καλείται να ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στη δική του υποψηφιότητα και τα αποτελέσματα που αναμένει από τις κάλπες για το ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα...

Συνέντευξη Τύπου για το Π.Δ. αξιολόγησης στο δημόσιο

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Τύπου Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για το σχέδιο Π.Δ. αξιολόγησης στο Δημόσιο.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στον «Αθήνα 984»

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 984, στη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη, μίλησε για τα ταξί, για το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, για τις αναδιαρθρώσεις που προωθήθηκαν στις χερσαίες εμπορευματικές μεταφορές, στις αστικές συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ, τους δημοσίους υπαλλήλους, την πορεία του ΠΑΣΟΚ και τους διαγραφέντες συναδέλφους του.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΙ»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου.

Περισσότερα...

Θεσμοί