Συνέντευξη Τύπου για το Π.Δ. αξιολόγησης στο δημόσιο

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Τύπου Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για το σχέδιο Π.Δ. αξιολόγησης στο Δημόσιο.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στον «Αθήνα 984»

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 984, στη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη, μίλησε για τα ταξί, για το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, για τις αναδιαρθρώσεις που προωθήθηκαν στις χερσαίες εμπορευματικές μεταφορές, στις αστικές συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ, τους δημοσίους υπαλλήλους, την πορεία του ΠΑΣΟΚ και τους διαγραφέντες συναδέλφους του.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΙ»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου.

Περισσότερα...

Συνέντευξη Τύπου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Εκτύπωση
PDF

Απομαγνητοφώνηση Συνέντευξης Τύπου Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υφυπουργών Παντελή Τζωρτζάκη - Ντίνου Ρόβλια, για την Εθνική Στρατηγική Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της «ΝΕΤ»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο δελτίο ειδήσεων της «ΝΕΤ», στη δημοσιογράφο Έλλη Στάη.

Περισσότερα...

Θεσμοί