Συνέντευξη στο ραδιόφωνο «REAL FM»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο ραδιόφωνο «REAL FM», στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο «Ράδιο 9»

Εκτύπωση
PDF

Στο σχήμα της επόμενης, μετά τις εκλογές, ημέρας βασικός παίκτης θα είναι ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ και όχι ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί στο ΡΑΔΙΟ 9, στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα ήθελε: «όλοι να δώσουμε μαζί τη μάχη στην πρώτη γραμμή. Οι πάντες. Και αυτό να αποφασίσουν ο Πρόεδρος του Κινήματος και τα όργανα, με έναν τρόπο ο οποίος δείχνει ότι πράγματι είμαστε ένα κόμμα που έχει λειτουργίες».

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Antenna»

Εκτύπωση
PDF

Η τροπολογία για τα βυτιοφόρα, η ρύθμιση για τα οικονομικά των κομμάτων, η ανανέωση των ψηφοδελτίων, η αξιολόγηση και η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, τέθηκαν το μεσημέρι σε συνέντευξη του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ, στον Κώστα Λασκαράτο. Ακόμη, ο κ. Ρέππας μίλησε για τη δική του υποψηφιότητα και απάντησε εάν «το ΠΑΣΟΚ αποτέλειωσε την χώρα» και εάν «ντρέπεται για το πολιτικό σύστημα και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω».

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «zougla.gr»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «zougla.gr» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (13:10)

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ FM»

Εκτύπωση
PDF

Οι δημοσκοπήσεις, ο στόχος της πρωτιάς για το ΠΑΣΟΚ και η εθνική συνέργεια για να ξεπεραστεί το συντομότερο η κρίση στην χώρα ήταν, ανάμεσα στα άλλα, τα θέματα που εθίγησαν σε σημερινή συνέντευξη του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο. Ο κ. Ρέππας μίλησε ακόμη για τη δική του υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές, για την ανάγκη συναίνεσης και του άλλου κόμματος προκειμένου να ψηφιστεί μία διάταξη στη Βουλή αυτήν την περίοδο που η Κυβέρνηση είναι δικομματική, αλλά και για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο και το τεστ δεξιοτήτων, ως ένα από τα κριτήρια.

Περισσότερα...

Θεσμοί