Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Antenna»

Εκτύπωση
PDF

Η τροπολογία για τα βυτιοφόρα, η ρύθμιση για τα οικονομικά των κομμάτων, η ανανέωση των ψηφοδελτίων, η αξιολόγηση και η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, τέθηκαν το μεσημέρι σε συνέντευξη του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ, στον Κώστα Λασκαράτο. Ακόμη, ο κ. Ρέππας μίλησε για τη δική του υποψηφιότητα και απάντησε εάν «το ΠΑΣΟΚ αποτέλειωσε την χώρα» και εάν «ντρέπεται για το πολιτικό σύστημα και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω».

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «zougla.gr»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «zougla.gr» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (13:10)

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ FM»

Εκτύπωση
PDF

Οι δημοσκοπήσεις, ο στόχος της πρωτιάς για το ΠΑΣΟΚ και η εθνική συνέργεια για να ξεπεραστεί το συντομότερο η κρίση στην χώρα ήταν, ανάμεσα στα άλλα, τα θέματα που εθίγησαν σε σημερινή συνέντευξη του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο. Ο κ. Ρέππας μίλησε ακόμη για τη δική του υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές, για την ανάγκη συναίνεσης και του άλλου κόμματος προκειμένου να ψηφιστεί μία διάταξη στη Βουλή αυτήν την περίοδο που η Κυβέρνηση είναι δικομματική, αλλά και για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο και το τεστ δεξιοτήτων, ως ένα από τα κριτήρια.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής»

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στον δημοσιογράφο Γιάννη Καμπουράκη.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στον Γιώργο Αυτιά. Μίλησε για το ασφαλιστικό, την εισφοροδιαφυγή, τη φοροδιαφυγή, τα προνοιακά επιδόματα που δίδονταν σε μη δικαιούχους, τους μηχανισμούς που εμπόδιζαν τη χρηστή λειτουργία του δημόσιου τομέα, την αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δημόσιο και απάντησε στις επιφυλάξεις για μη αντικειμενική κρίση τους, αναφερόμενος στο Εποπτικό Συμβούλιο Αξιολόγησης που ελέγχει τους κρίνοντες για την πρότασή τους. Είπε ακόμη τους λόγους που ο Έλληνας πολίτης καλείται να ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στη δική του υποψηφιότητα και τα αποτελέσματα που αναμένει από τις κάλπες για το ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα...

Θεσμοί