Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του «Ant1»

Εκτύπωση
PDF

Τη διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ., υπογράμμισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Όπως εξήγησε, «επειδή η μάχη δίνεται στα εθνικά σύνορα και όχι στα κομματικά χαρακώματα και επειδή τα προτάγματα πρέπει να είναι εθνικά και όχι κομματικά» είναι απλή να διακριθεί και η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα. «Η Νέα Δημοκρατία μιλάει για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, εμείς μιλάμε για την αυτοδυναμία της Ελλάδας. Ο κ. Σαμαράς λέει, λύστε μου τα χέρια. Ο κ. Βενιζέλος λέει, ενώστε τα χέρια Έλληνες για να συνεργαστούμε. Ο κ. Σαμαράς λέει, ελάτε να διώξουμε το ΠΑΣΟΚ, εμείς λέμε ελάτε να διώξουμε την κρίση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ

Εκτύπωση
PDF

«Η άσκηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων δεν γίνεται με έναν τρόπο μονοπωλιακό, με έναν τρόπο που αποκλείει την άσκηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των άλλων πολιτών, ούτε ασκούμε την πίεση με τέτοιο τρόπο, ώστε να πετύχουμε αποτέλεσμα, προκαλώντας όμως μεγαλύτερη ζημιά σε ένα άλλο πεδίο», παρατήρησε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στον ιστότοπο real.gr

Εκτύπωση
PDF

Τη διαφωνία του «σε επαναληπτικές εκλογές, ιδίως σε μια περίοδο που ούτε ο χρόνος ούτε οι πόροι περισσεύουν», εξέφρασε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας σε συνέντευξή του στον ιστότοπο www.real.gr, στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή. Θεωρεί ότι «η προσπάθεια του Βαγγέλη Βενιζέλου, ως μέρος της συλλογικής προσπάθειάς μας, θα αποδώσει» και προβλέπει ότι «η επικαιροποίηση του προγράμματος και η αποτελεσματική εφαρμογή του, δείχνουν το δρόμο που οδηγεί σε μια ιστορική αλήθεια: οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ να εκλέγονται και Πρωθυπουργοί της χώρας». Παράλληλα, ο Δημήτρης Ρέππας υπογραμμίζει ότι «όσοι άσκησαν κυβερνητικό έργο από θέσεις ευθύνης, οφείλουν να κριθούν από τον ελληνικό λαό. Αυτοί που τιμήθηκαν από τον ελληνικό λαό, έχουν χρέος να δοκιμαστούν και πάλι στη δύσκολη εκλογή με σταυρό. Ουδείς έχει θέση με σίγουρο αύριο. Όλοι πρέπει να εργαζόμαστε με την αμφιβολία της έγκρισης των επιλογών μας από τους πολίτες, αλλιώς είναι σαν να αγνοεί κάποιος τους πολίτες και αυτό δεν είναι δημοκρατικό».

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΙ»

Εκτύπωση
PDF

«Βασικός παίκτης την επόμενη μέρα θα είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ. Την πρωτοβουλία των κινήσεων δηλαδή μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, θα την έχει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το Κίνημά μας, ως άξονας σταθερότητας και προοπτικής για την χώρα», δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας σε συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στη δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, που φέρουν πρώτο κόμμα τη Ν.Δ., ο κ. Ρέππας παρατήρησε ότι «οι τάσεις είναι αντίστροφες: καθοδικές για τη Ν.Δ. και ανοδικές για το ΠΑΣΟΚ». Σχολίασε ότι «οι πολίτες αυτήν τη στιγμή δεν απαντούν, δεν συμμετέχουν δηλαδή στις δημοσκοπήσεις και ουσιαστικώς απέχουν» και τους κάλεσε «την αγωνία τους να την κάνουν αίσθηση ευθύνης και να προσέλθουν να ψηφίσουν. Ας ψηφίσουν ό,τι εκείνοι θεωρούν σωστό, αλλά να ψηφίσουν, να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία για να αναδείξουν Κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας.

Περισσότερα...

Οδηγός ορθής διοικητικής συμπεριφοράς

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και των Υφυπουργών Ντίνου Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη.

Περισσότερα...

Θεσμοί