Συνέντευξη Τύπου για μνημόνιο συνεργασίας ΚΕΠ-ΕΛΤΑ

Εκτύπωση
PDF

Κοινή Συνέντευξη Τύπου Δημήτρη Ρέππα - Μαυρουδή Βορίδη, Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για τη συνεργασία των ΚΕΠ με τα ΕΛΤΑ (κείμενο μνημονίου και κατάλογος των καταστημάτων ΕΛΤΑ που θα λειτουργούν και ως ΚΕΠ).

Περισσότερα...

Μητρώο μισθοδοτούμενων δημόσιου τομέα

Εκτύπωση
PDF

Συνέντευξη Τύπου Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Υφυπουργών Ντίνου Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη για το μητρώο των μισθοδοτούμενων στο δημόσιο τομέα και ανακοίνωση διεθνούς συνεργασίας για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της «ΝΕΤ 105.8»

Εκτύπωση
PDF

«Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα των κυβικών μας», τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί στη ΝΕΤ 105,8 στους δημοσιογράφους Τάκη Σαράντη και Παναγιώτη Τσούτσια, αναφερόμενος στα χρήματα που ξοδεύουν κόμματα και πολιτικοί. Όπως είπε, «υπάρχει ένα ερωτηματικό γενικά, με το λεγόμενο πολιτικό χρήμα». Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη δύσκολη εκλογική Περιφέρεια της Β' Αθήνας, εξήγησε ότι «σε κάποιες εκλογικές περιόδους είναι διαπιστωμένο ότι δαπανώνται από υποψήφιους τεράστια ποσά, τα οποία θα έλεγε κανείς ότι είναι περισσότερα του συνόλου των αποζημιώσεων που θα λάβει κάποιος αν εκλεγεί Βουλευτής για όλη την κοινοβουλευτική του θητεία τη συγκεκριμένη περίοδο». Για το λόγο αυτό, υπογράμμισε ότι «πρέπει να υπάρχει μία δεοντολογία με απαρέγκλιτους κανόνες προκειμένου έτσι να εξυγιανθεί αυτή η λειτουργία των κομμάτων, αλλά και η στάση των πολιτικών», γιατί αυτό που εξαγγέλλεις στην κοινωνία , θα πρέπει να έχεις αποδείξει ότι το εφαρμόζεις στα του οίκου σου.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του «Ant1»

Εκτύπωση
PDF

Τη διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ., υπογράμμισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Όπως εξήγησε, «επειδή η μάχη δίνεται στα εθνικά σύνορα και όχι στα κομματικά χαρακώματα και επειδή τα προτάγματα πρέπει να είναι εθνικά και όχι κομματικά» είναι απλή να διακριθεί και η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα. «Η Νέα Δημοκρατία μιλάει για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, εμείς μιλάμε για την αυτοδυναμία της Ελλάδας. Ο κ. Σαμαράς λέει, λύστε μου τα χέρια. Ο κ. Βενιζέλος λέει, ενώστε τα χέρια Έλληνες για να συνεργαστούμε. Ο κ. Σαμαράς λέει, ελάτε να διώξουμε το ΠΑΣΟΚ, εμείς λέμε ελάτε να διώξουμε την κρίση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...

Συνέντευξη στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ

Εκτύπωση
PDF

«Η άσκηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων δεν γίνεται με έναν τρόπο μονοπωλιακό, με έναν τρόπο που αποκλείει την άσκηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των άλλων πολιτών, ούτε ασκούμε την πίεση με τέτοιο τρόπο, ώστε να πετύχουμε αποτέλεσμα, προκαλώντας όμως μεγαλύτερη ζημιά σε ένα άλλο πεδίο», παρατήρησε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ.

Περισσότερα...

Θεσμοί