Ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο

Εκτύπωση
PDF

Ομιλία Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Περισσότερα...

Μεγάλα έργα υποδομής και επενδύσεις

Εκτύπωση
PDF

Ομιλία Δημήτρη Π. Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο (Τρίτη 1.12.2009), με θέμα «Η συνδρομή των μεγάλων έργων υποδομής στην ανάπτυξη των επενδύσεων».

Περισσότερα...

Μια νέα αρχή

Εκτύπωση
PDF

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες, Η Ελλάδα κάνει μια νέα αρχή. Ξεκινά μια νέα περίοδος. Για να ξαναζωντανέψουν οι αξίες και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα. Για να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται μόνο κόμματα και πρόσωπα. Κρίνεται η ιστορική μοίρα του τόπου. Κρίνεται η θέση της χώρας στον κόσμο και η θέση του πολίτη στην κοινωνία και το κράτος. Δεν είναι απλώς μια σύγκριση κομμάτων και προγραμμάτων, αλλά μια φιλόδοξη αναμέτρηση με ιδανικά και οράματα. Γι αυτό κρίνεται όχι το χθες αλλά το παρόν και το μέλλον. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα της Ελλάδας. Τώρα είναι η ώρα της δύναμης του λαού.

Περισσότερα...

«Ηθική και Πολιτική» (Β' Συμπόσιο Φιλοσοφίας)

Εκτύπωση
PDF

Προσφώνηση του Δημήτρη Π. Ρέππα, Βουλευτή Αρκαδίας, Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, στο Β' Επιστημονικό Συμπόσιο Φιλοσοφίας, με γενικό θέμα «ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» (29 Νοεμβρίου 2008, Αμφιθέατρο Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης).

Περισσότερα...

Ομιλία για το έργο «ΤΡΙΠΟΛΗ» του Νίκου Γρηγοράκη

Εκτύπωση
PDF

Παρουσίαση του Δημήτρη Π. Ρέππα, Βουλευτή Αρκαδίας, Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, για το έργο «ΤΡΙΠΟΛΗ» του Νίκου Γρηγοράκη, στο Βυζαντινό Μουσείο (Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2008).

Περισσότερα...

Θεσμοί