Στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2010

Εκτύπωση
PDF

ομιλία στη ΒουλήΚάθε προϋπολογισμός αποτελεί τον καθρέφτη για την οικονομική και πολιτική πορεία στον επόμενο χρόνο. Όμως ο συζητούμενος προϋπολογισμός έχει μία χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα. Είναι προϋπολογισμός στον οποίο καθένας διακρίνει τα αποτυπώματα της κρίσης που μας κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Έλεγχοι στις διεθνείς μεταφορές με φορτηγά

Εκτύπωση
PDF

Πρόβλημα αθέμιτου ανταγωνισμού με τα φορτηγά από την Τουρκία που εκτελούν μεταφορές στην χώρα μας, παρά τη διακρατική συμφωνία, διαπίστωσε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τη γείτονα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το καθεστώς ασυδοσίας που επικρατεί.

 

Περισσότερα...

Αποζημίωση καλλιεργητών

Εκτύπωση
PDF

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, Δημήτρης Π. Ρέππας, κατέθεσε Eρώτηση στη Βουλή προς τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ζητώντας την αποζημίωση των καλλιεργητών σκόρδου στο Νομό Αρκαδίας που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις της περασμένης Άνοιξης.

Αποτροπή οικολογικής καταστροφής

Εκτύπωση
PDF

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, Δημήτρης Π. Ρέππας, κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τους κ. κ. Υπουργούς Οικονομίας & Οικονομικών, ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και Δικαιοσύνης, ζητώντας τη λήψη άμεσων μέτρων, ώστε να αποτραπεί η οικολογική καταστροφή που εξελίσσεται στον υδροβιότοπο «Μπαταρόλα» του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Θεσμοί