Απάντηση για την κατάληψη της Νομικής

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, απάντησε χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πιστοποίηση των μηχανοδηγών, σε παρέμβαση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών από λαθρομετανάστες και επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Περισσότερα...

Ομιλία στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2011

Εκτύπωση
PDF

Ομιλία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2011, στην Ολομέλεια της Βουλής (Κυριακή 19/12/2010 22:56)

 

Περισσότερα...

Ομιλία στο σν για Οδική Ασφάλεια

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, τοποθετήθηκε χθες το βράδυ (30/11/10) στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού άκουσε τους όλους τους εγγεγραμμένους βουλευτές – ομιλητές, κατά τη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου: «Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας, εποπτεία και βελτίωση του θεσμού του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και την προστασία του Περιβάλλοντος, Κύρωση Σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Ο.Α.Σ.Θ. και άλλες διατάξεις».

Περισσότερα...

Απάντηση στη Βουλή για τα Δημόσια Έργα

Εκτύπωση
PDF

Βρισκόμαστε σε περίοδο τραγικής οικονομικής κρίσης. Για να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση πρέπει να επενδύσουμε σε έργα υποδομής, τα οποία είναι και έργα ανάπτυξης, ανέφερε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη επερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. για τα δημόσια έργα.

Περισσότερα...

Ρυθμίσεις για τις εμπορευματικές οδικές μεταφορές

Εκτύπωση
PDF

Οι ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου για τις εμπορευματικές οδικές μεταφορές, όπως διαμορφώθηκαν μετά και την ανοιχτή διαβούλευση, ήταν το αντικείμενο της ενημέρωσης των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, απόψε, από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα. «Το υφιστάμενο καθεστώς ισχύει επί 35 χρόνια και υποχρέωση της Κυβέρνησης ήταν να το αλλάξει, για να δοθεί το δικαίωμα στον κάθε πολίτη να έχει πρόσβαση στο επάγγελμα, ασφαλώς με προϋποθέσεις, τις οποίες ορίζουμε στο νομοσχέδιο που προωθούμε», τόνισε ο κ. Ρέππας.

Περισσότερα...

Θεσμοί