Ομιλία για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ

Εκτύπωση
PDF

Ομιλία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ (02/02/2011).

Περισσότερα...

Δευτερολογία για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ

Εκτύπωση
PDF

Δευτερολογία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ (02/02/2011).

Περισσότερα...

Τριτολογία, για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ

Εκτύπωση
PDF

Τριτολογία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ (02/02/2011).

Περισσότερα...

Παρέμβαση για τις αστικές συγκοινωνίες

Εκτύπωση
PDF

Σε τέσσερα σημεία στάθηκε κυρίως στη σύντομη παρέμβασή του ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, κατά τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση και ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών της Περιφέρειας της Αττικής, μετά την κατάθεση των απόψεων των εμπλεκόμενων κοινωνιών φορέων, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Περισσότερα...

Ομιλία για την πιστοποίηση μηχανοδηγών

Εκτύπωση
PDF

Ομιλία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στην Ολομέλεια της Βουλής επί της αρχής του νομοσχεδίου «Πιστοποίηση των μηχανοδηγών και άλλες διατάξεις» (26/1/11)

 

Περισσότερα...

Θεσμοί