Ομιλία στη Βουλή για το «πόθεν έσχες»

Εκτύπωση
PDF

Ομιλία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της πρότασης νόμου 75 Βουλευτών για το «πόθεν έσχες».

Περισσότερα...

Ομιλία για το πειθαρχικό δίκαιο Δ.Υ.

Εκτύπωση
PDF

Τοποθέτηση Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην Ολομέλεια της Βουλής επί της αρχής του νομοσχεδίου για το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων (5/3/2012).

Περισσότερα...

Βελτιώσεις στο νόμο για τους νόμους

Εκτύπωση
PDF

 

Σε βελτιωτικές τροποποιήσεις, βάσει της συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του σχεδίου νόμου «Ρυθμιστική Διακυβέρνηση: Αρχές, Διαδικασίες και Μέσα Καλής Νομοθέτησης», προέβη στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής κατά τη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας.

Περισσότερα...

Νέο Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Υπαλλήλων

Εκτύπωση
PDF

 

Το σχέδιο νόμου για το Πειθαρχικό Δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας.

Περισσότερα...

Ομιλία στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2012

Εκτύπωση
PDF

 

Ομιλία Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2012 στην Ολομέλεια της Βουλής.

Περισσότερα...

Θεσμοί