Προκήρυξη για προϊσταμένους Γενικών Διευθύνσεων

Εκτύπωση
PDF

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, το σχέδιο απόφασης για την προκήρυξη – πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων πλήρωσης των θέσεων προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών των Υπουργείων.

Περισσότερα...

Εγκύκλιος για τη μεταρρύθμιση στο κράτος

Εκτύπωση
PDF

Ενόψει επικείμενης πρωτοβουλίας μέχρι το τέλος του χρόνου για τη γενικότερη μεταρρύθμιση στο κράτος, που προανήγγειλε την περασμένη εβδομάδα από το Βήμα της Βουλής ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ σχετική εγκύκλιός του, η οποία αναφέρει:

Περισσότερα...

Έκδοση εφαρμοστικών και ερμηνευτικών εγκυκλίων

Εκτύπωση
PDF

Με την ολοκλήρωση της ψήφισης του σχεδίου νόμου «συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου», απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής και στο σύνολό του, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης εργάζονται πυρετωδώς για την έκδοση των αναγκαίων εφαρμοστικών και ερμηνευτικών εγκυκλίων.

Περισσότερα...

Η αλήθεια για τις προσλήψεις και τους οργανισμούς στο δημόσιο

Εκτύπωση
PDF

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ. ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ & ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Η. ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ”:

«Ιδίως αυτή την περίοδο απαιτείται αίσθημα αυξημένης ευθύνης από όλους μας. Αυτό σημαίνει μέτρο στις πράξεις μας και αλήθεια στο λόγο μας. Ο τόπος δεν πληρώνει μόνο τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, αλλά μεταξύ των άλλων και την καταδημαγώγηση με την οποία συντηρείται ένα κλίμα διάχυτης καχυποψίας στην ελληνική κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί συστηματικά, επειδή έτσι νομίζει ότι θα διευρύνει την επιρροή της, να εξαπατήσει πολιτικά τους Έλληνες πολίτες, να τους πτοήσει και να τους απογοητεύσει ιδίως σ’ αυτή την περίοδο που οι πολίτες καλούνται να συμβάλουν σε μία τεράστια προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Απέναντι στην ψευδολογία της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια προσφέρει προστασία στην κοινωνία και τους πολίτες. Και η αλήθεια για το θέμα των προσλήψεων είναι συγκεκριμένη και είναι μία: Όλες οι προσλήψεις που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, αφού άλλωστε η Κυβέρνησή μας είναι αυτή η οποία θεσμοθέτησε για το σύνολο του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα διαδικασίες ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις. Η Νέα Δημοκρατία δεν συνέβαλε σ’ αυτή τη δική μας πρωτοβουλία.

 

Περισσότερα...

Δηλώσεις για μείωση προσωπικού και εφεδρεία

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας απαντώντας απόψε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη μείωση του προσωπικού στο δημόσιο τομέα, δήλωσε:

Περισσότερα...

Θεσμοί