Δημοπράτηση του έργου του «Εθνικού Ληξιαρχείου»

Εκτύπωση
PDF

Κοινή συνέντευξη Τύπου για τη δημοπράτηση του έργου του «Εθνικού Ληξιαρχείου», έδωσαν σήμερα οι Υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, οι Υφυπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παντελής Τζωρτζάκης, Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Σύγκλισης του Υπουργείου Ανάπτυξης Αντώνη Μαρκόπουλου και του Γενικού Διευθυντή της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. Γιώργου Καλαμαρά.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Horst Reichenbach

Εκτύπωση
PDF

Οι μεγάλες αλλαγές που προωθούνται για την αναδιοργάνωση του Κράτους, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα στη συνάντηση που είχε το πρωί στο Γραφείο του με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα Horst Reichenbach, παρουσία του Υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια.

 

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γαλλίας

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, παρουσία του Υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια, τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Αθήνα Jean Loup Kuhn Delforge.

Περισσότερα...

Συνάντηση με εκπροσώπους μηχανισμού στήριξης

Εκτύπωση
PDF

Τις μεγάλες αλλαγές που έχουν μεσολαβήσει από την προηγούμενη συνάντησή τους στις 29 Αυγούστου έως σήμερα, τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, παρουσία των Υφυπουργών Ντίνου Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη, στους εκπροσώπους του Μηχανισμού Στήριξης Matthias Mors, Mark Flanagan και Bob Traa, για τις οποίες και τους ενημέρωσε απόψε στο γραφείο του.

Περισσότερα...

Άρθρο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ

Εκτύπωση
PDF

Άρθρο Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Περισσότερα...

Θεσμοί