Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Εκτύπωση
PDF

Σε συνεδρίαση καλεί ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας το Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, για πρώτη φορά μετά το 2008.

Περισσότερα...

Προσδιορίζονται οι φορείς που θα αξιολογηθούν

Εκτύπωση
PDF

Προσδιορίζονται οι φορείς του δημόσιου τομέα, των οποίων οι οργανικές μονάδες και το προσωπικό θα αξιολογηθούν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 35, παρ. 4 του Ν4024/2011, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα και Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

Περισσότερα...

Συνάντηση με μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ

Εκτύπωση
PDF

Επαναβεβαιώθηκε ως κεντρικός αριθμητικός στόχος η μείωση κατά 150.000 του προσωπικού στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα το χρονικό διάστημα 2010-2015, μέσω συνταξιοδοτήσεων και μείωσης των νεοπροσλαμβανομένων μόνον για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από πρόσκληση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα προς τον μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Αθήνα Bob Traa, παρουσία του Υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια.

Περισσότερα...

Επιλογή Γενικών Διευθυντών στο Δημόσιο

Εκτύπωση
PDF

Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιλογή των Γενικών Διευθυντών Οικονομικών Υπηρεσιών των Υπουργείων. Άμεσα προκηρύσσεται και η διαγωνιστική διαδικασία της γραπτής εξέτασης για την αξιολόγηση των υποψηφίων Γενικών Διευθυντών των λοιπών Γενικών Διευθύνσεων, σε συνέχεια της με αριθ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.35.31/1568/οικ.22633 Υπουργικής Απόφασης από 17/11/2011, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα και του Υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Γιώργο Βέη, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Περισσότερα...

Θερμές ευχές - Χρόνια Πολλά

Εκτύπωση
PDF

Θεσμοί