Εθνική Στρατηγική Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Εκτύπωση
PDF

«Αποτελεί κοινή διαπίστωση η ανάγκη για μια ριζοσπαστική αλλαγή στη δημόσια διοίκηση της χώρας, μια μεταρρυθμιστική δημιουργική έκρηξη στο κράτος, η οποία ασφαλώς συνδέεται απολύτως με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση». Αυτό τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, παρουσία του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προέδρου της Επιτροπής Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠκΕ) Παντελή Τζωρτζάκη, κατά τη Συνάντηση για την Εθνική Στρατηγική Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ΤΠΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Περισσότερα...

Συνάντηση με εκπροσώπους μηχανισμού στήριξης

Εκτύπωση
PDF

Tη στιγμή αυτή είναι απαραίτητη και εθνικά ωφέλιμη η συμφωνία των κυβερνητικών κομμάτων, υπογράμμισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με τους εκπροσώπους του μηχανισμού στήριξης Poul Thomsen, Klaus Masuch, Matthias Mors και Mark Flanagan, παρουσία των Υφυπουργών Ντίνου Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη.

Περισσότερα...

Εισήγηση στο Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Εκτύπωση
PDF

Εισήγηση Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Περισσότερα...

Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Εκτύπωση
PDF

Με στόχο να δημιουργηθεί ένα μέτωπο εθνικής ευθύνης και στήριξης της πρωτοβουλίας για το επιτελικό κράτος, συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά μετά το 2008, το Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων της Βουλής, κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, υπό την Προεδρία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα.Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, δόθηκαν από τον Υπουργό στους συμμετέχοντες στο Συμβούλιο ψηφιακές κάρτες για ηλεκτρονική υπογραφή.

Περισσότερα...

Επιτελικό κράτος και αποτελεσματική διοίκηση

Εκτύπωση
PDF

Άρθρο Δημήτρη Ρέππα, Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο ένθετο FORUM της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ (14/1/2012)

Περισσότερα...

Θεσμοί