Καταγραφή Συλλογικών Οργάνων

Εκτύπωση
PDF

Στη διασφάλιση της εύρυθμης και με χαμηλό κόστος λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης στοχεύει η εγκύκλιος που υπογράφθηκε από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα για την καταγραφή όλων των Συλλογικών Οργάνων (επιτροπών, ομάδων εργασίας κ.λπ.) των Υπουργείων, των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Ο.Τ.Α. και των λοιπών Ν.Π.Δ.Δ.

Περισσότερα...

«Όρθια η χώρα, ζωντανή η ελπίδα»

Εκτύπωση
PDF

Σε πολιτικές παρεμβάσεις προέβη σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «Ρυθμιστική Διακυβέρνηση. Αρχές, Διαδικασίες και Μέσα Καλής Νομοθέτησης».

Περισσότερα...

Έγκριση Π.Υ.Σ. για τη διοικητική μεταρρύθμιση

Εκτύπωση
PDF

Δεκτή ομοφώνως έγινε απόψε η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία αποτελεί την επίσημη αφετηρία για τη διοικητική μεταρρύθμιση του κράτους. Με την Π.Υ.Σ., η οποία συντάχθηκε σε συνεργασία με τους γάλλους εμπειρογνώμονες μετά τη σχετική συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογραφεί με την γαλλική Κυβέρνηση, συνιστάται Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ, το οποίο θα διασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους στη διαρκή μετεξέλιξή του προς όφελος του πολίτη.

Περισσότερα...

Δήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις

Εκτύπωση
PDF

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις πολιτικές εξελίξεις, δήλωσε:

Περισσότερα...

Δήλωση για τη μείωση προσωπικού

Εκτύπωση
PDF

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

Θεσμοί