Μνημόνιο συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας

Εκτύπωση
PDF

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα οι Υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.

Περισσότερα...

Συνάντηση Υπουργών στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Εκτύπωση
PDF

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Δημήτρη Ρέππα, συνάντηση στην οποία μετείχαν: οι Υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Επικρατείας Παντελής Καψής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξινίδης, ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας, εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Πλασκοβίτης και άλλοι Γενικοί Γραμματείς.

Περισσότερα...

Επέκταση σταθμών μετρό και αυτοκινητόδρομοι

Εκτύπωση
PDF

Επειδή τελευταία γίνονται συχνές αναφορές τόσο για την επέκταση των σταθμών του μετρό και τα έργα της SIEMENS όσο και για τους υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομους με συμβάσεις παραχώρησης, για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε:

Περισσότερα...

Αξιολόγηση δομών στο δημόσιο

Εκτύπωση
PDF

Η διοικητική μεταρρύθμιση στο κράτος σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει ως προμετωπίδα την πολιτική της αξιολόγησης. Το πρώτο σημαντικό βήμα γίνεται με την αξιολόγηση δομών, η οποία μάλιστα ξεκινάει από το ίδιο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα...

Σταδιακή απορρόφηση επιτυχόντων ΑμΕΑ

Εκτύπωση
PDF

Προσπάθειες σταδιακής απορρόφησης των επιτυχόντων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Πολύτεκνων, τέκνων αναπήρων και θυμάτων πολέμου, και Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008 καταβάλλονται από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Από το 2008 δεν έχει προσληφθεί κανείς από τους επιτυχόντες των προστατευομένων κατηγοριών σύμφωνα με το νόμο 2643/1998. Το θέμα τους τέθηκε και στους εκπροσώπους του μηχανισμού στήριξης από τον Υπουργό Δημήτρη Ρέππα και τον Υφυπουργό Ντίνο Ρόβλια.

Περισσότερα...

Θεσμοί