Εθνική Στρατηγική Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Εκτύπωση
PDF

Η Εθνική Στρατηγική για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, που από σήμερα τίθεται σε διαβούλευση, παρουσιάστηκε σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, τον Υφυπουργό και Πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφορικής και Επικοινωνιών Παντελή Τζωρτζάκη και τον Υφυπουργό Ντίνο Ρόβλια, παρουσία των μελών της Επιτροπής Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Περισσότερα...

Σχέδιο νόμου για την «Αναδιοργάνωση Υπουργείων»

Εκτύπωση
PDF

Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την «Αναδιοργάνωση Υπουργείων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου», όπως είχε προαναγγείλει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μετά από πολύμηνη συνεργασία με τα άλλα Υπουργεία.

Περισσότερα...

Διευκρινήσεις για διάφορα σχόλια

Εκτύπωση
PDF

Με αφορμή δημοσιεύματα και σχόλια, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι, όπως είναι γνωστό:

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Κυβερνητικού Συμβουλίου μεταρρύθμισης

Εκτύπωση
PDF

Συνεδρίασε σήμερα, υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, το Κυβερνητικό Συμβούλιο για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ, για πρώτη φορά από τη θέσπισή του με ΠΥΣ στις 10/02/2012.

Περισσότερα...

Πρόταση νόμου για το πόθεν έσχες

Εκτύπωση
PDF

Αποδεκτή έκανε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας την πρόταση νόμου 75 βουλευτών που συζητήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, για την τροποποίηση του ν. 3213/2003 σχετικά με τη δήλωση και τον έλεγχο περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημοσίων λειτουργών, ιδιοκτητών ΜΜΕ, κ.ά.

Περισσότερα...

Θεσμοί