Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Royal Olympic

Εκτύπωση
PDF

παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Δημήτρη Ρέππα

«Η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι η μόνη ασφαλής εγγύηση για τη σταθερότητα στην χώρα. Γιατί συνδυάζει τον αταλάντευτο προσανατολισμό της χώρας στην Ευρώπη και την ΟΝΕ με μια πολιτική προοδευτικών μεταρρυθμίσεων με αλληλεγγύη», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία του χθες το βράδυ, στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Μιλώντας σε ένα ακροατήριο άνω των 1.500 ατόμων, ο κ. Ρέππας, υπογράμμισε ότι «το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας που παρουσίασε ο Πρόεδρος Βαγγέλης Βενιζέλος, αποτελεί προγραμματικό τόπο σύγκλισης δυνάμεων πέραν του ΠΑΣΟΚ, τόσο δεξιά όσο και αριστερά».

Όπως εξήγησε, «σε αυτές τις εκλογές δύο κρίσιμα κεφάλαια αποτελούν το κλειδί για τις επιλογές μας. Το ένα συνιστά ένα κεκτημένο που πρέπει να περιφρουρήσουμε. Το άλλο αφορά ένα ζητούμενο που πρέπει να κατακτήσουμε. Το κεκτημένο είναι η θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του ευρώ. Το ζητούμενο είναι η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και του καταναλωτικού προτύπου, ώστε να πάψει αυτή η διάσταση ανάμεσα στο αποδιαρθρωμένο παραγωγικό μοντέλο και το προωθημένο καταναλωτικό πρότυπο που χρόνια σωρεύει ελλείμματα και μεγαλώνει το χρέος. Και ο αγώνας στο ένα μέτωπο, ενισχύει τον αγώνα και στο άλλο μέτωπο.

Όσο παραμένουμε στην Ευρώπη έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και να ανασυγκροτήσουμε την Οικονομία μας. Και όσο προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις στην κοινωνία και την Οικονομία, τόσο ενισχύουμε τη θέση μας ως ισότιμοι εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε με έμφαση ο κ. Ρέππας, «είναι η πολιτική δύναμη», που μπορεί και ξέρει να αξιοποιήσει τα κεφάλαια αυτά προς όφελος της Πατρίδας και των Ελλήνων».

 

---------------

-------------------------

* Κατεβάστε φωτογραφία σε ανάλυση 300dpi από την κεντρική αίθουσα στην εκδήλωση του Δημήτρη Ρέππα στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

 

Θεσμοί