Ομιλία Ρέππα στο ξενοδοχείο PRESIDENT

Εκτύπωση
PDF

Το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας και την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη ανέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας και Υπουργός Δημήτρης Ρέππας, σε ομιλία του προς παραγωγικούς φορείς απόψε στο ξενοδοχείο PRESIDENT.

«Το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και η ανάπτυξη που επιδιώκουμε», όπως τόνισε ο κ. Ρέππας, «προϋποθέτουν -μεταξύ των άλλων- ρευστότητα στις αγορές για να σπάσουμε τον μαύρο κύκλο της πιστωτικής ασφυξίας, επενδύσεις, θετικό κλίμα, ένα σχέδιο, πόρους, -που τους έχουμε δεν μας έλειψαν- αλλά πάνω από όλα πολιτική σταθερότητα. Η επόμενη μέρα, η 7η Μαΐου, αν θέλουμε η Ελλάδα να μπορεί να διεκδικεί τη συνέχιση της προσπάθειάς της με καλύτερους όρους, γιατί έχουμε τώρα περισσότερα εφόδια, σε σχέση με ένα – δύο χρόνια πριν, πρέπει να είναι μία ημέρα σταθερής προοπτικής για την χώρα.

Εμείς από τη δική μας πλευρά», υπογράμμισε, «έχουμε υποχρέωση να δώσουμε μια μάχη εμπροσθοφυλακής. Προτείνουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας για να περάσουμε από το –Α της αναξιοπιστίας, της ανεργίας και της ανασφάλειας στο +Α της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της ασφάλειας για τους πολίτες, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο για την Ελλάδα της παραγωγής, της απασχόλησης, της συνοχής και της δημοκρατίας».

Θεσμοί