Ομιλία Ρέππα στο Χαϊδάρι

Εκτύπωση
PDF

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν στο Χαϊδάρι τον υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας & Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα.

Μιλώντας απόψε σε εκδήλωση στο Εκλογικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι, απευθύνθηκε στη νέα γενιά, τονίζοντας: «Αν είναι να εμπιστευτείτε κάποιον αυτός είναι ο εαυτός σας. Αλλά ο εαυτός σας ανήκει σε εσάς, ανήκει και σε μία χώρα που περιμένει από εσάς. Ενώστε τις δυνάμεις σας και κάτω από τη σημαία των αξιών, την οποία πρέπει πάντα να σηκώνετε, να δώσετε τους δικούς σας αγώνες, όπως οι προηγούμενες γενιές έδωσαν τους δικούς τους αγώνες για να γίνει καλύτερη η πατρίδα, καλύτερη η κοινωνία. Μπορείτε να ζήσετε χωρίς το ΠΑΣΟΚ, μπορείτε να ζήσετε χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου, χωρίς το Σημίτη, χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς τον Βενιζέλο -αφού γίνει Πρωθυπουργός για κάποια χρόνια βεβαίως και αυτός θα αλλάξει- αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αξίες. Δεν μπορεί να ζήσουμε χωρίς ιδανικά».

 

Ο κ. Ρέππας αναρωτήθηκε: «Ο νέοι μας καταλαβαίνουν ότι πρέπει να είναι οι σημαιοφόροι αυτών των αξιών; Θα μπουν μπροστά σε αυτόν τον αγώνα; Θα είναι δύναμη δημιουργίας ή δύναμη καταστροφής και απομόνωσης της χώρας, αλλά και του εαυτού τους από την ιστορική εξέλιξη; Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα». Γιατί, όπως εξήγησε «αυτή η παράταξη που έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία, έχει και μακρύ ορίζοντα στο μέλλον, αλλά η πιο σημαντική διάσταση της κοινωνίας είναι η νεολαία. Και ο ορίζοντας αυτής της παράταξης, δεν μπορεί παρά να είναι η νέα γενιά της πατρίδας. Ας αφιερώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτόν τον προεκλογικό αγώνα στη νέα γενιά, λέγοντας πως το στοίχημα που θα κερδίσουμε στις εκλογές, θα είναι ένα στοίχημα νίκης για τη νέα γενιά».

 

Θεσμοί