Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Εκτύπωση
PDF

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών-χρηστών τα οποία συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας dimitrisreppas.gr («ιστοχώρος» στο εξής), κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού αυτού τόπου.
Ο ιστοχώρος συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης-χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του (Ενημερωτικό Δελτίο, Επικοινωνία κ.λ.π.) και όταν επισκέπτεται τις ιστοσελίδες του.
Κατά την εγγραφή του επισκέπτη - χρήστη σε κάποια υπηρεσία του ιστοχώρου, οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση (Οδός, Αριθμός, Πόλη, Τ.Κ.), Τηλέφωνο και email.
Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του προκειμένου να τους ενημερώνει για νέες υπηρεσίες τις οποίες παρέχει στους χρήστες και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων σχετικών με το περιεχόμενο και το αντικείμενο του διακτυακού αυτού τόπου. Επίσης τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών-χρηστών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία μαζί τους.
Ο ιστοχώρος δίνει το δικαίωμα στους χρήστες του να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, επισκεπτόμενοι την σχετική υπηρεσία του ή ερχόμενοι σε επαφή με το πολιτικό γραφείο τoυ Δημήτρη Ρέππα:
Αθήνα: Αλεξάνδρου Σούτσου 24, 5ος όροφος, τηλ. 210.3634.445, fax. 210.3634.446
Τρίπολη: Δαρειώτου 10, τηλ. 2710.227451, fax 2710.227450
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο ιστοχώρος δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών-χρηστών του, σε κανένα τρίτο φορέα, χωρίς την συγκατάθεση των χρηστών του.
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη-χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στον ιστοχώρο, κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας.
Για τη συμμετοχή του επισκέπτη-χρήστη σε ψηφοφορία-δημοσκόπηση-έρευνα που διενεργείται από τον ιστοχώρο, δεν ζητούνται προσωπικά στοιχεία. Η ψήφος του επισκέπτη-χρήστη καταγράφεται αποκλειστικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένα ζητήματα και δεν συνδέεται με άλλα προσωπικά στοιχεία. Οι ψηφοφορίες και τα αποτελέσματά τους αποτελούν αποκλειστικά πνευματική ιδιοκτησία του ιστοχώρου.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη των υπηρεσιών του ιστοχώρου, υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Εάν κάποιος επισκέπτης-χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ιστοχώρου dimitrisreppas.gr

Θεσμοί